After vacation dip


Hi mates,

Mijn laatste blog was in Australie. Er gebeurde toen iets vre-se-lijks … Stroomstoring in Schiedam, onze server waar deze website opdraait, viel uit en startte zichzelf niet meer op. Ik heb het blogje wel bijgehouden maar hier heeft niet iedereen bericht van gekregen.  Verhalen van de oostkust hebben dus een aantal moeten missen. Ik kan wel nog 10 mails eruit sturen maar ik denk niet dat jullie daar op zitten te wachten. Mochten jullie het nog nawillen lezen, het staat allemaal op mijn website onder Reizen – Australie 2017.

Australië 2017

Ik wil nog even een aantal foto’s met jullie delen. Gewoon omdat het kan..

 

De terugreis verliep prima. We hadden een overstap van 3 uur in Dubai, en dat zorgde ervoor dat we lekker gingen rondlopen en beetje kijken naar mooie camera’s en andere spulletjess.. En daar stond mijn nieuwe camera. En je moet het helemaal voor je zien. Spotlights on, halleluja muziekje aan, ik werd naar mijn nieuwe camera toegetrokken door een onzichtbare hand.. Flink goedkoper dan in NL dus ik heb inmiddels een fullframe camera (jeeeh) Nikon D750. Ik zat hier al jaren naar uit te kijken. Hij is mooi en prachtig etcetc. Ik had al een lifegoal om gigantisch veel met fotografie te doen.. en nu gaan we het voltooien. Ik ga mezelf wekelijks uitdagen voor een mooie foto… lees in, long exposure Rotterdam, of met mensen rondlopen/begeleiden.. Misschien Schiedam mooi op de kaart zetten maar een fotoshoot buiten is ook 1 van de opties. Een aantal weken geleden heb ik een dag workshop portretfotografie gevolgd wat gigantisch leuk was en ontzettend leerzaam. Ik moet snel de kennis blijven benutten voordat ik het vergeet :P. Mochten jullie een leuk opdrachtje voor mij hebben of een leuk idee oid.. App/bel/mail mij. Ik probeer hier wat actiever te gaan worden en ook iets meer over mijn foto instellingen of omgeving te vertellen.

Wil je nog meer foto’s zien of mijn daily post niet missen? Volg mij op mijn instagram :).

Groetjes, Jolanda

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.