AVG


Privacy verklaring in verband met de AVG

Jolanda Wisselo Fotografie

Hoofdstraat 161

2931CJ Krimpen aan de Lek

KvK nummer 72472774

info@jolandawisselo.nl

Identiteit van de onderneming:

Jolanda Wisselo Fotografie is een kleine onderneming, gespecialiseerd in het geven van workshops en het maken van foto’s in opdracht van de opdrachtgever.

Doel gegevens:

Jolanda Wisselo Fotografie verzamelt gegevens van (potentiele) klanten om offertes en facturen te versturen. Deze zullen per e-mail verstuurd worden.

Ook zullen de aangeleverde gegevens worden gebruikt om datum, tijd en locatie af te spreken voor de te leveren diensten.

Ontvangers gegevens:

De gegevens die verstrekt worden aan Jolanda Wisselo Fotografie worden ontvangen door Jolanda Wisselo. Dit is allemaal in eigen beheer.

Het versturen van de gemaakte foto’s gaat via Wetransfer, Hierop is deze privacyverklaring van toepassing. Het e-mail verkeer loopt via de server van TransIP.

Opslagperiode:

Gegevens zullen zolang als nodig voor de dienstverlening bewaard worden door Jolanda Wisselo Fotografie.

Financiële stukken met daarop adresgegevens worden 7 jaar bewaard, (fiscale bewaarplicht).

Rechten:

U als klant heeft recht op inzage van de aan Jolanda Wisselo Fotografie verstrekte gegevens, deze zal Jolanda Wisselo Fotografie ten alle tijden aan u kunnen verstrekken.

Heeft u een klacht met betrekking tot hoe de gegevens worden bewaard kan u dit aangeven bij Jolanda Wisselo Fotografie of Autoriteit Persoonsgegevens.

U als klant heeft recht op overdracht, wat betekent dat als u zaken wilt doen met een andere fotograaf ik uw persoonsgegevens over kan dragen aan de andere partij.

U als klant kan aangeven wanneer u wilt dat ik uw gegevens niet meer gebruik.

Portretrecht:

Jolanda Wisselo Fotografie behoudt zicht het recht voor om foto’s gemaakt door Jolanda Wisselo Fotografie te plaatsen op eigen website en social media.

Informatie portretrecht: http://www.auteursrecht.nl/auteursrecht/Portretrecht

Beveiliging:

De beveiliging van de persoonsgegevens wordt zeer serieus genomen. De website van Jolanda Wisselo Fotografie maakt gebruik van een SSL Certificaat. De gegevens worden veilig opgeslagen op een PC met wachtwoord en virusscanner.