Nog 8 dagen! 2


Hi allemaal!

Ik loop een heel erg klein beetje achter op mijn blog. Stomstomstom want ‘ we’ hebben natuurlijk wel nog het 1 en ander meegemaakt na Finland (laatste blog van Januari).

Wij zijn nog in maart op wintersport geweest. Voor mij persoonlijk een psychische uitdaging waarbij ik denk dat ik zeker op de laatste dag echt heerlijk ging en ik mij al iets meer angst kon weg relativeren :P.

In mei met mijn moeder een lang weekendje in Wenen gespendeerd. Ik vond het een hele verrassende en mooie stad. Paleis van Sisi , Spaanse Rijschool, St. Stephansdom, Schonbrunn paleis waarbij we ook een opera concert hebben gezien, hop on hop off bus, Belvedere paleis, reuzenrad, sisi museum en uiteraard ook met paard en wagen de stad gezien. Ik zal ongetwijfeld wel het een en ander vergeten zijn maar het is zeker een aanrader. Zeker voor de wat oudere lui :P.

In juni zijn wij op Surprise me weekend gegaan. Oftewel, je kiest wanneer je weg wil, hoe lang, vervoer (zelf gaan of vliegtuig), hoeveel km je evt wil rijden en thema (landelijk, stedelijk etc). Wij hadden gekozen voor eigen vervoer en verras ons maar.  Wij wisten niks behalve dat we max 250-350 km gingen rijden de eerste dag. Een week voor vertrek krijg je een dik pakketje. Een ouderwetse kaart, kraskaarten en de vouchers. We werden gestuurd richting de Ardennen, en als je dan in de buurt bent dan mocht je een tweede kaart openkrabben en toen werden we gestuurd naar Noord Frankrijk, tegen champagne gebied aan. Landelijk gebied, prachtig chateau en fijne mensen. Ik denk dat wij hier zeker nog een keer naar toe gaan.

Voor de rest hebben wij op kampeergebied ons erg ingehouden want we gaan volgende week!! op een hele mooie reis en wilden daarvoor wat geld besparen. Maar gelukkig hebben wij beide zussen waarbij we een nachtje hebben gekampeerd :P. Oftewel wij hebben een prachtige voorjaar en zomer gehad.

Maar goed … wat voor reis gaan we maken. 2 september gaan we naar Australië. Daar waar Gerard als klein kind al van droomde. Toen ik hem leerde kennen, had hij een aparte spaarrekening voor Australië en nu gaat het eindelijk gebeuren.

Dit is een globaal kaartje. Oostgedeelte klopt niet helemaal want we gaan ook een stukje binnenland meepakken en niet precies langs de kust rijden maar qua binnenlands vluchten klopt het wel.

4 weken gaan we er over doen. Lekker met een campertje rondrijden. Er zullen dagen met flinke kilometers tussen zitten maar dat zijn fantastische dagen ook. Je ziet zo ontzettend veel, we gaan beide rijden en we hebben een fantastische spotify list opgezet voor de mooie dagen.

Hopelijk kan je 4 september onze eerste blog lezen.

Bedankt weer voor het lezen:). Mijn laatste blogje van Finland was niet verstuurd via de mailinglist en daarom stuur ik deze als test :). Hopelijk werkt het gewoon en mocht er iets niet werken. Geef het even door.  Misschien krijg ik het als leek het wel opgelost hahaha :P.

xx Jolanda


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 thoughts on “Nog 8 dagen!

  • Elise Scholtes

    Dit bericht kwam keurig in mijn mailbox ?
    Ik wens jullie heel veel plezier en mooie ervaringen en ontmoetingen toe in “down under”. Ik zal met plezier jouw blogjes lezen. Groetjes Elise