Over mij


Ik ben Jolanda Wisselo, ben geboren in 1989 en ik woon in Krimpen aan de Lek, samen met mijn man en 2 katten.

In het dagelijks leven ben ik medische beeldvormer (radiodiagnostisch laborant / röntgenlaborant). Mijn hobby is, je raadt het vast, is fotograferen.  Ik besteed er steeds meer aandacht aan en het wordt alleen maar leuker. Ik leer veel, pas het toe in de praktijk en schrijf er vervolgens een blog over. Hoop hiermee andere te inspireren om minder op de automatische stand te fotograferen. Hierbij maakt het niet uit of je een compactcamera hebt (waarbij je zelf de instellingen kan veranderen) of een spiegelreflexcamera.

Ik vind het zo gaaf dat je met een camera meer kan laten zien van een locatie dan dat je zou waarnemen met je eigen ogen.

Mocht je een vraag hebben of een bepaald onderwerk toegelicht zien, kan je dit via het contactformulier kenbaar bij mij maken.

Ik ben ook op zoek naar kleine opdrachten om meer te kunnen oefenen met de camera. Hierbij kan je denken aan familiefoto’s, architectuur, avondfotografie ( bijvoorbeeld bepaalde skyline van een stad wil je levensgroot uitgeprint hebben voor boven je bank). Ik zal voor opdrachten wel een vergoeding vragen ivm onkosten.

Workshops zijn ook mogelijk. Kinderdijk- Rotterdam – Avondfotografie – Natuurfotografie. Neem contact met mij op. We kunnen ook 1 op 1 erop uit gaan.

Groetjes,

Jolanda Wisselo